Bafis & Partners Architects
Κατοικία στην Άνω Βούλα

Information

Το πρώτο σχέδιο για κατασκευή κατοικίας που ανέλαβε να υλοποιήσει το γραφείο μας, τις αρχές της δεκαετίας του 1980, ήταν σε ένα οικόπεδο εμβαδού 750.00 μ2 στην Άνω Βούλα. Η κατοικία είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα που εφαρμόστηκε η ενδοδαπέδια θέρμανση.

Η κατοικία αποτελείται: Από το ισόγειο όπου βρίσκονται η κύρια είσοδος, ένα bar, η τραπεζαρία, δύο κοιτώνες, δύο λουτρά, η κουζίνα και ένα garage. Από τον πρώτο όροφο, όπου υπάρχει ένα γραφείο, ένας ξενώνας και ένας χώρος μπιλιάρδου ανοικτός προς την υποδοχή του ισογείου. Το υπόγειο έχει έναν χώρο καθιστικού σε συνέχεια με τον κλειστό χώρο σκουός, γυμναστήριο, αποδυτήρια και λουτρά ανδρών γυναικών που εξυπηρετούν τους χώρους άθλησης, αλλά και την πισίνα του ακαλύπτου χώρου, μεγάλου play room και όλους τους βοηθητικούς χώρους μηχανοστασίων, λεβητοστασίων και αποθηκών. Στον ακάλυπτο έχουν σχεδιαστεί: πισίνα (με δυνατότητα να κλείνει τους χειμωνιάτικους μήνες), χώρος υπαίθριων καθιστικών και ένας δεύτερος υπαίθριος χώρος garage.

All Project