Bafis & Partners Architects
Mind the Cup Coffee Bar

Information

Ένα νέο bar που ανέλαβε να «στήσει» το γραφείο μας σε έναν από τους υπό εξέλιξη πεζόδρομους του Περιστερίου.

Στο Mind the cup, Το ζητούμενο ήταν να δημιουργηθεί ένας φιλικός χώρος για καφέ, αλλά και ποτό, σε έναν χώρο με «ιδιαίτερο» σχεδιασμό, απλά υλικά και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Αποφασίσαμε να βασιστούμε στο industrial style και τελικά δεν προδοθήκαμε. Η χρησιμοποίηση απλών οικοδομικών σκαλωσιών με άτριφτα μαδέρια σαν ράφια, βιομηχανικές σκάλες, ακατέργαστο ξύλινο δάπεδο και τολμηρούς χρωματισμούς, σε συνδυασμό με την «ιδιαίτερη» επίπλωση, τις παιδικές κούνιες, τον ειδικό φωτισμό και τα «ιδιαίτερα» φωτιστικά σώματα, δικαίωσε το εγχείρημά μας. Τρέλα, αγάπη, και όρεξη από τους ιδιοκτήτες, έδεσαν με το μεράκι, το ρίσκο και την τεχνογνωσία των σχεδιαστών μας και δημιούργησαν το Mind the Cup.

All Project